مدیریت طرحهای فناوری اطلاعات
به دلیل وجود پیچیدگیهای زیاد جهت اجرای پروژههای فناوری اطلاعات در سطح کلان، سازمانها با چالشهای مختلفی مواجهند، از طرفی تعریف دقیق نیازمندیها و محدوده درست پروژه، انتخاب مجری مناسب و نظارت دقیق بر اجرای پروژه که تاثیر مستقیم بر نتیجه کار دارد و از سوی دیگر اشراف بر مسائل فنی، مالی، حقوقی و بازرگانی، اجرای پروژه را برای سازمان به کاری دشوار تبدیل نموده است؛ گاهی این چالشها به قدری پررنگ میشود که در همان ابتدا، اجرای پروژه را با کندی مواجه کرده و یا به کلی متوقف مینماید؛ اینجاست که حضور یک مشاور با تخصصهای لازم میتواند راهگشا باشد.
تِکبُن در این مسیر چطور شما را همراهی خواهد کرد؟
پس از تدوین طرح جامع فناوری اطلاعات سبد پروژههای سازمان شناسایی خواهد شد که با توجه به تعداد این پروژهها و ارتباط آنها با یکدیگر نظارت بر اجرای یکپارچه و هماهنگ آنها نیاز به دانشی فراتر از دانش مدیریت پروژه و اطلاع از دانش مدیریت طرح دارد.
همچنین در صورت تعریف پروژههای عظیم فناوری اطلاعات در یک سازمان در قالب نرمافزارهای جامع سازمانی، با توجه به نقشه راه اجرای طرح و ذینفعان متعدد آن، هماهنگی و نظارت بر نحوهی انجام فعالیتهای پیش از اجرا، حین اجرا و پس از استقرار طرح نیز دانشی فراتر از دانش مدیریت پروژه را میطلبد که در این حالت نیز نظارت و کنترل پروژه بر عهده مدیر طرح قرار میگیرد.
اجرای موفق یک پروژه مستلزم بهکارگیری دانش، مهارتها، ابزار و تکنیکهای لازم در اداره جریان اجرای فعالیتها، بهمنظور رفع نیازها و انتظارات متولیان از اجرای پروژه میباشد و در اجرای این مهم، برنامهریزی، مدیریت اجرا، کنترل و نظارت، بهبود و اصلاح بهعنوان مؤلفههای کلیدی مطرح هستند. در این میان نظارت پروژه، فرآیندی است در جهت حفظ مسیر پروژه برای دستیابی به یک تعادل بین سه عامل هزینه، زمان و کیفیت حین اجرای پروژه که از ابزار و تکنیکهای خاص خود در انجام این مهم کمک میگیرد. در واقع کنترل اجرای دقیق و کامل برنامه تدوینشده برای پروژه میتواند هنگام انحراف از برنامه با تشخیص علل و طرح بهترین پیشنهادهای اصلاحی، پروژه را به مسیر اولیه و اصلی خود بازگرداند.
ناظر پروژههای فناوری اطلاعات از سویی بهعنوان امین و نماینده کارفرما بر روند اجرای پروژه و فعالیتهای مشاور یا مجری، بر اساس طرحهای مدیریتی پروژه نظارت داشته و از سوی دیگر شئون حرفهای وی ایجاب مینماید تا بهنگام لزوم، از منافع کارفرما و مجری بهطور یکسان و در جهت کاملتر انجام شدن پروژه حمایت نماید. حساسیت وظایف ناظر در پروژههای فناوری اطلاعات و ضرورت نظارت بر پروژههای مذکور با توجه به این مطلب که روند تکمیل و پیشرفت این پروژهها بهصورت فیزیکی قابل لمس و ارزیابی نبوده و تجدید عملیات فنی جهت رفع نارسائیهای سیستم در انتهای کار مستلزم پرداخت هزینههای سنگین کمی و کیفی میباشد، بیشتر آشکار میگردد.
تِکبُن همراه مطمئن شما در این مسیر خواهد بود.
حوزههای ارائه خدمات مدیریت طرحهای فناوری اطلاعات
مشاوره، مدیریت پیمان و نظارت بر پروژههای جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات
مشاوره، طراحی و برگزاری مناقصات در حوزه فناوری اطلاعات
مشاوره رایگان برای شناسایی نیازتان
شما فارغ از سایز کسب و کارتان، مخاطب ما هستید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر کافی است اطلاعات تماس خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت با شما ارتباط بگیریم.
سوالات متداول
نیاز به مدیریت طرحهای فناوری اطلاعات در یک سازمان از اجرای پروژههای معماری سازمانی، IT Master Plan و یا نیاز به استقرار پروژههای بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در سازمان منتج میگردد.
در نتیجه اجرای هرکدام از پروژههای فوق لیستی از پروژههای فناوری اطلاعات برای سازمان تعریف میگردد که مطابق با نقشه راه فناوری اطلاعات میبایست اجرا گردد، اینجاست که حضور مشاور فناوری اطلاعات جهت اجرای پروژه مدیریت طرحهای فناوری اطلاعات راهگشاست.
به طور کلی تِکبُن جهت محاسبه حقالزحمه ارائه خدمات خود از سیستم آنالیز هزینه طراحی شده براساس نفر ساعت ارائه خدمات بهره میبرد؛ ورودی این سیستم شامل فعالیتهای تعریف شده در WBS پروژه، تخصصهای مربوط به هر فعالیت و میزان زمان و تعداد نفرات تخصیص یافته میباشد. لازم به ذکر است خروجی این سیستم به صورت کاملاً شفاف و در قالب فایل اکسل در اختیار کارفرما قرار داده میشود.